in

Arubaans Statenlid netflixt in de Eerste Kamer

Bron

Ras meent dat ze een filmserie is gaan kijken, omdat haar Arubaanse collega Ricardo Croes (RED) een document ging oplezen waar alle delegatieleden al bekend mee zijn. “Bovendien ging dat over de geschillenregeling, een punt wat wij niet eens op de agenda hebben.”

“Ik ging daarom Designated Survivor kijken”, vertelt Ras. “Het is gewoon een film van een president van de Verenigde Staten, hoe hij omgaat met het parlement en gebeurtenissen. Ik was verder helemaal aanwezig.”

Deze post is gemaakt met onze post plaatser, leuk en gemakkelijk. Maak uw bericht!

Wat denk je?

Geschreven door Bimber Crew

Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bezig met laden...

0

Reacties

0 reacties

Trump zet als eerste Amerikaanse vredespresident ooit

Gedupeerden van failliete rijschool Zoetermeer gaan demonstreren